close
تبلیغات در اینترنت
نوشیدنی ها

تبلیغات

استخدام

درباره سایت

دراین سایت با مجموعه عظیمی ازدانستنی ها درخدمت شما هستیم ،با ما هرروزیک مطلب جدیدیادبگیرید.
اطلاعات کاربری

عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
موضوعات
آرشیو
مطالب پربازدید
مطالب تصادفی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
تبلیغات

استخدام

آمار سایت
آمار مطالب
کل مطالب : 86
کل نظرات : 2
آمار کاربران
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 42
باردید دیروز : 3
ای پی امروز : 3
ای پی دیروز : 1
گوگل امروز : 0
گوگل دیروز : 0
بازدید هفته : 58
بازدید ماه : 196
بازدید سال : 1,776
بازدید کلی : 1,776
لینک دوستان
جستجو

کدهای اختصاصی
تبلیغات

استخدام

تبلیغات

رفیقِ همیشه ثابتِ منوهاست. کاپوچینو از مشتقات اسپرسو است و مانند اسپرسو یک نوشیدنی اصیل ایتالیایی است. برای آماده کردن کاپوچینو ابتدا اسپرسو را آماده می کنند و به همان میزان قهوه به آن شیر داغ اضافه می کنند و روی آن را هم با کف شیر می پوشانند (نسبت قهوه و شیر در کاپوچینو نصف به نصف است) و برای به دست آوردن فوم (کف) مناسب روی فنجان، ابتدا فنجان را پر از کف می کنند و سپس اسپرسو و شیر را اضافه می کنند که فوم کمی بالاتر قرار بگیرد. کاپوچینو را در فنجان چینی سرو می کنند. میزان شکر آن بسته به علاقه شما متغیر است. برخی برای تزیین کاپوچینو از خامه و پودر قهوه استفاده می کنند.

درباره : آشپزی , نوشیدنی ها ,
برچسب ها : کاپوچینو ,
بازدید : 4
تاریخ : شنبه 28 بهمن 1396 زمان : 21:26 | نویسنده : داوودقادرزاده | لینک ثابت | نظرات ()

 

بسیار نرم آسیاب می شود و تبدیل به آرد قهوه می‌شود پس احتیاج به مراقبت خاص دارد تا عطر و بوی خود را از دست ندهد. قهوه ترک به وسیله قهوه جوش‌های معمولی روی شعله گاز آماده می‌شود و دارای کف روی فنجان و مقداری لرد در ته فنجان است.

 به دانی انلاین بپیوندید                 @danyonline

درباره : آشپزی , نوشیدنی ها ,
برچسب ها : قهوه ترک , نوشیدنی، نوشیدنی ها ,
بازدید : 6
تاریخ : شنبه 28 بهمن 1396 زمان : 20:58 | نویسنده : داوودقادرزاده | لینک ثابت | نظرات ()

سرکه انگبین یا سکنجبین در واقع نوعی نوشیدنی اصیل و سنتی ایرانی است که از ترکیب سرکه و انگبین (عسل) تهیه می‌شود و معمولا از آن در فصل تابستان همراه با خیار برای پذیرایی در مهمانی‌ها استفاده می‌شود. در گذشته شربت سرکه انگبین یا سکنجبین را به صورت سنتی با مخلوطی از عسل و سرکه تهیه می‌کردند اما بعدها در برخی مناطق که عسل در آن‌ها یافت نمی‌شد یا می‌خواستند شربتی ارزان‌قیمت فراهم کنند؛ سکنجبین را با ‌ترکیب سرکه و شکر تهیه کردند ولی همچنان آن را سکنجبین می‌نامیدند. امروز که عسل گران‌تر و کمیاب‌تر از گذشته شده، به طور کلی این شربت را با شکر تهیه می‌کنند.

درباره : آشپزی , نوشیدنی ها ,
برچسب ها : طرز تهیه سرکه انگبین (شربت سکنجبین اصیل ایرانی) ,
بازدید : 6
تاریخ : جمعه 13 بهمن 1396 زمان : 12:39 | نویسنده : داوودقادرزاده | لینک ثابت | نظرات ()
آخرین مطالب ارسالی